Wilt u stichting Adwuma Ye helpen?

Adwuma Ye zet zich in voor mens en milieu in Ghana met concrete doelen en met zichtbare resultaten.

Adwuma Ye is geheel afhankelijk van periodieke of incidentele bijdragen en/of donaties. Dit houdt in dat continu wordt gezocht naar mensen en/of organisaties die een financiële bijdrage willen leveren om de activiteiten mogelijk te maken.

Wij vragen U om ons te helpen met een financiële bijdrage, een donatie of een gerichte sponsorbijdrage.

Bedrag

* Verplichte velden

Doneer hier om stichting Adwuma Ye te helpen

Het belang van structurele inkomsten is voor onze organisatie die volledig afhankelijk is van giften en/of donaties van enorm belang. Zonder regelmatige inkomsten hebben alle projecten van stichting Adwuma Ye een onzekere toekomst. En dat willen wij nu juist voorkomen. Wilt u ons helpen? Dat kan door hiernaast de gegevens in te vullen en op doneer te klikken, en het proces te volgen.

Over uw donaties, waar en hoe wordt het gebruikt?

Wij snappen heel goed dat u zich afvraagt als u doneert waarvoor en hoe het geld wordt gebruikt. Daarom hebben wij hiernaast deze vragen beantwoord.

Waarvoor wordt het geld gebruikt?

U mag zelf kiezen waar u het geld graag aan zou willen besteden.
Zoals u hebt kunnen lezen begeleiden en ondersteunen we verschillende projecten in Ghana.
U mag aangeven welk project u het meeste aanspreekt.
U mag ons ook mailen; (stichting.adwuma.ye@g.mail.com) en vragen waar er op het moment het meeste behoefte aan is. Dan mag u zelf beslissen of u speciaal daarvoor wilt doneren.
U mag het ook aan stichting Adwuma Ye zelf overlaten. Het bestuur besluit dan in overleg met de projectleider in Ghana dat het geld daar terecht komt waar het op dat moment het hardste nodig is.

Hoeveel geld van mijn donatie gaat naar het goede doel?

Alles. Er blijft niets aan de strijkstok hangen. Het bestuur in Nederland bestaat uit vrijwilligers en al het geld wat binnenkomt wordt in Ghana besteed.

Kan ik op de hoogte gehouden worden over wat er met mijn geld gebeurt?

Dat kan! Als u dat wenst kunt u dat aangeven via stichting.adwuma.ye@gmail.com en er zal dan gezorgd worden voor een verslag met foto’s en desgewenst een financiële verantwoording. Er kan ook online verbinding gemaakt worden met de werkplaats in Ghana en dan kunt u live zien en horen wat er met uw donatie gedaan wordt.

Zit ik ergens aan vast als ik doneer?

Nee hoor, helemaal niet. U mag eenmalig doneren of als u wenst maandelijks of jaarlijks maar dat is geheel aan u. Als u er prijs op stelt dan is er ruimte om uw naam, bedrijf of fonds op te nemen bij ‘uitgelichte donateurs en fondsen’ op de welkom-pagina maar u mag ook anoniem doneren.

Is stichting Adwuma Ye aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling en heeft het dus een ANBI verklaring?

Ja, we hebben sinds 2010 een ANBI beschikking. Bekijk hem hier